Kutsumme sinut Luopioisiin kanootinrakennuskurssille. Kymmenpäiväisen kurssin kruunaa melontaretki Kukkia-järvellä. Kanootin rakentamisen lisäksi tarjoamme osallistujille mahdollisuuden tutustua Luopioisten ihmisiin ja ympäristöön. CNC-jyrsittyjen osien avulla kanootin rakentaminen on mahdollista myös vähemmän kokeneille käsityöläisille.

Finnia Kanu 2
Finnia Kanu 3

Kanootti

Kurssilla rakennettava kanootti on asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme Thomas Vochezerin (holzkajakwerft.de) moderni malli. Se on kaksipaikkainen ja sopii erinomaisesti vesiretkeilyyn. Kanootti on suunniteltu erityisesti Vendia venelaudoista valmistettavaksi. Kanootin rakenne on limisaumainen, 5 ja 6 mm:n paksuisista CNC jyrsityistä laudoista valmistettu, joten lasikuitua ei tarvitse käyttää.  Näin varmistamme, että järviin ei pääse mikromuovipäästöjä. Pintakäsittely tehdään paikan päällä pellavaöljyn, mäntytervan ja puutärpätin seoksella, jolloin käsittely saadaan valmiiksi lyhyessä ajassa ja kanootti voidaan ottaa heti käyttöön. Jätämme tietenkin jokaisen kurssilaisen tehtäväksi tehdä pintakäsittelyn oman makunsa mukaan.

 

Finnia - Limisaumakanootti

Tekniset tiedot:

Pituus: 4,56m

Leveys: 0,8m

Paino: 30kg

Istumapaikat: 2

Hyötykuorma: 200kg

Materiaali: Vendia Venelauta 

Pintakäsittely: Pellavaöljy - Hautaterva - Puutärpätti Sekoitus

Lakkaus on myös mahdollinen, mutta se ei onnistu kurssin aikana

Lähettäkää minulle lisätietoja, kiitos!

Majoitus

Ämmätsän Kartanon tila on kaunis 1700-luvun maatila. Se sijaitsee laajojen metsien keskellä, pienen järven rannalla, ja tarjoaa erittäin kauniit puitteet kanootinrakennuskurssillemme. Kuvissa näkyvä rakennus on kunnostettu viime vuosina ja tarjoaa vieraille erittäin mukavan skandinaavisen tunnelman. Majoituspaikassa on 3 kahden hengen huonetta ja tilavat yhteiset tilat. Suuri yhteinen keittiö on ihanteellinen sosiaalisiin iltoihin hyvän ruoan äärellä. Matkaa Luopioisiin on n. 13 km. Kurssin ajaksi on mahdollista lainata sähköpyöriä/polkupyöriä.
Saapuminen asuntovaunun / asuntoauton kanssa
Kartanon pihapiiristä voi myös vuokrata asuntovaunupaikan. Rantasauna on kaikkien kurssilaisten käytettävissä. On myös mahdollista yöpyä teltassa. Kurssilaisillamme on myös mahdollisuus järjestää oma majoitus esimerkiksi vuokramökissä lähistöllä, autamme mielellämme myös tässä.

Gemeinschaftshaus
See Kukkia

Luopioinen

Kuvassa näkyy Kukkiajärvi. Tälle järvelle on ominaista monet pienet saaret, kauniit lahdet ja lukemattomat oleskelupaikat, ja se tarjoaa erittäin kauniin melonta-alueen. Matalan syvyyden ja monien vaarallisten kivien vuoksi järvi on vaikea vesistö moottoriveneilijöille, sitäkin parempi meille melojille! Luopioisten aluetta luonnehtivat vanhat metsät ja monet pienet ja keskikokoiset järvet. Luopioisten kylä sijaitsee Kukkiajärven länsirannalla ja tarjoaa vierailijoille monia mahdollisuuksia. Urheilu- ja kulttuuritarjonta on monipuolista kesäkuukausina. Noin 60 kilometrin päässä sijaitsevat hieman suuremmat kaupungit Tampere ja Hämeenlinna, jotka ovat varmasti matkan arvoisia.

Luopioinen sijaitsee Pirkanmaalla, se kuuluu Pälkäneen kuntaan. 

Hinnat (sis.alv 24%)

Kanootinrakennuskurssi 2400,-€ (per kanootti) (10 päivää / ~6-7h/päivä)

→ sisältää kaikki kanootin rakentamiseen tarvittavat materiaalit, tarvittavat työkalut (lainassa), ammattitaitoisten veneenrakentajiemme antamat vaihe vaiheelta etenevät ohjeet saksan, suomen ja englannin kielellä.

→ rakennettua kanoottia voi käyttää heti kurssin jälkeen ja sen voi viedä pois sen jälkeen.

Majoitusvaihtoehdot

Majoitus maatilan yhteisessä talossa 1500,- (kahden hengen huoneessa 10 päivältä).

Asuntovaunun / matkailuauton pysäköinti 20,- (per päivä / paikka).

Teltta 15,- (per päivä/paikka)

Puolihoito 30,- (per päivä / henkilö) → riittävällä kiinnostuksella.

oma Mökki (talo järven rannalla): Hinta pyydettäessä

muut tarjoukset (hinta pyydettäessä): Tennis, golf, frisbeegolf, saunalautan vuokraus, uimaranta, erilaisia vaellusreittejä lähistöllä, rantalentopalloa, savusauna ja paljon muuta.

Varaa kurssi

Osallistujien määrä on rajoitettu 8 kanoottiin. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille sähköpostia, jossa ilmoitat yhteystietosi ja haluamasi majoituksen, niin otamme sinuun yhteyttä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun järjestämme tällaisen kurssin, ja teemme kaikkemme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta tästä tulisi pitkän historian alku.

Otamme vastaan myös varauksia kesäksi 2024. 

Jos olet kiinnostunut järjestämään itse Finnian kanootinrakennuskursseja, ota meihin yhteyttä. Kanootti toimitetaan rakennussarjana, joka sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, vaatimukset työpajassa ovat minimaaliset.

Lähettäkää minulle lisätietoja, kiitos!